Trouble Is A Friend{05/04/2009}   Voice of Springtime

Astenia de primăvară, cu oboseală, somnolenţă, ştiţi voi.. Bun.. asta ar fi urmarea eforturilor organismului de a se adapta la schimbările de temperatură, cu  scăderea tonusului vascular şi încetinirea curgerii sângelui, hipotensiune, deci o mai slabă oxigenare a creierului şi a organismului în general. Dar pe lângă acest fenomen, care a devenit deja un clişeu în acest anotimp, observ o tendinţă generală la îndrăgostire, zburare a minţii pe diverse meleaguri, în fine.. o lume întreagă cu capul în nori.

Bine, e drăguţ aşa să fii visător, să stai, să meditezi la nemurirea sufletului şi la mai ştiu eu ce altceva.. dar chestia asta are totuşi repercusiuni pe toate planurile. Lipsa asta de concentrare se vede şi în dialogul cu prietenii, cu familia şi să nu mai vorbesc de facultăţi sau alte lucruri de genul în care „astenia” se face simţită cu brio.

Cert e că este ceva în aer şi ar trebui să facem ceva să „depoluăm” atmosfera, că e prea frumos afară şi aiureala asta (generală) nu aduce nimic bun.

Johann Strauss – Voice of springtime

Reclame


Adrian says:

Nu cred ca isi mai are loc nici un comentariu :)). Dapz… In leg cu asta suntem de acord… Treaba e ciudata primavara. Nah…Poa’ o sa treaca 😉Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: