Trouble Is A Friend{12/04/2009}   Echoes, Silence, Patience and Grace

Linişte.. asta e tot ce a mai rămas. Şi erau atâtea de spus, au rămas atâtea lucruri neterminate… Şi nici măcar nu mai ştiu de unde a pornit totul. Nu mai ştiu cine a lăsat-o să se stingă. Da, probabil că eu, pentru că sunt neîndemânatică şi overthinking.. Sau poate că tu, puţin imatur şi indecis.. De acum probabil că nici nu o să mai aflăm..

Ştii.. comunicarea asta e un lucru aşa ciudat.. Cred că animalele, în nonverbalitatea lor se înţeleg mult mai bine decât noi. Acolo e totul aşa clar.. Noi, din nou, complicăm totul. Totul e egoist în acţiunile noastre. Şi nu contează că la finalul lor am pierdut de fapt miza, atâta timp cât orgoliul nostru e intact. Ştim asta şi totuşi nu facem absolut nimic să remediem lucrurile. Sau lăsăm puţin de la noi şi ni se pare că am renunţat la atât de mult şi că am devenit atât de vulnerabili în ochii celorlalţi că ne luăm înapoi şi mai mult decât am dat, ca să devenim şi mai inabordabili.

Suntem o specie ciudată, noi.. Variabilitatea asta care ne caracterizează ne face existenţa deopotrivă mai plăcută şi mai dificilă. Mda, sunt altfel, eşti diferit. Tocmai asta te face mai atractiv în ochii mei. Cred că tot ce înseamnă mister mă fascinează. Îţi dai seama dacă eram toţi la fel? Păi ce mai eram noi atunci şi în ce fel de lume am fi trăit? Trebuie doar să învăţăm să mai facem şi compromisuri..

Reclame


Adrian says:

Comunicarea… cred eu o treaba: cand vrei sa spui ceva, o exprimi cu intreaga fiinta, fara sa folosesti cuvinte sau gesturi uzuale. Mesajele pot ajunge de la o persoana la alta mai usor decat crezi. In ghicitoarea asta fara enunt clar, cheia nu este comunicarea, ci timpul. Definitii sunt o multime. Nu o sa caut acum.troubleisafriend says:

Hmm.. să ştii că nu e chiar aşa de uşor precum ţi se pare. Sau poate pentru tine da.. Uneori se poate pune un zid între două persoane şi greu trec informaţiile care ar trebui.. uneori se înţeleg lucruri greşite.. Mie mi se pare complicat 🙂Adrian says:

Cand nimic nu mere asa cum ar trebui… gandeste-te cum ar fi sa fie mai rau. Toti avem probleme, indoieli, giji, bucurii, prieteni, dar ce e mai important e ca avem timp. Iar asta e remediul universal. Pt Pinky, niste sunete.Adrian says:

http://www.youtube.com/watch?v=FRuN7vm88Uk … Scuze… Link nu a mers cum credeam.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: