Trouble Is A Friend{15/04/2009}   It’d the End of the World as we Know It

Ştii senzaţia aia pe care o ai când se apropie un sfârşit? Mă întreb care e rostul ei acum… E atât de neplăcută.. Mă uit în jur şi nu pare că s-a schimbat nimic. Oamenii sunt la fel, afară e chiar frumos.. soare, vine vacanţa, lucru care normal ar trebui să fie îmbucurător, mai ales pentru cei ce pot în sfârşit să se adune pe la case.. şi totuşi.. nimic. Un vag sentiment de bucurie este, dar e atât de bine mascat de celelalte senzaţii idioate, că nici nu face vreo diferenţă.

Câteodată mă întreb ce era dacă făceam alte alegeri în viaţă.. Văzusem nu demult un film în care era ideea asta.. că dacă o singură persoană dintr-un lanţ de evenimente făcea diferit o singură chestie minoră, lucrurile se schimbau radical. Mă gândesc aşa.. poate dacă mă trezeam într-o dimineaţă mai devreme sau dacă alegeam să merg pe jos în loc de tramvai sau dacă ţineam telefonul la îndemână şi răspundeam la timp când a sunat sau când am primit un mesaj.. altfel stăteau lucrurile acum.. Poate nu mai aveam tâmpita senzaţie de final care momentan nu are niciun sens.. poate azi ascultam muzică mai veselă în loc să schimb melodiile până ce o găsesc pe cea de care am chef acum..

De fapt cică se zice că mai tare regretăm lucrurile pe care nu le facem decât pe cele pe care le facem, pentru că astea făcute ne „bug-uiesc” oleacă, după care le uităm, pe când cele pe care nu le-am făcut.. ei bine astea rămân cu veşnicul „What if?”..

Ideea era că probabil de la o chestie din asta vine şi sentimenul de care vorbesc.. nici nu ştiu cum să-i mai zic, că nu mai găsesc nici epitete să-l descrie.. Sau, mai e şi varianta că e ceva în aer, în cazul în care se mai găsesc vreo două persoane din jur cu faţa căzută şi fără de chef.. Primăvara asta a fost cam ciudată oricum.. Poate are dreptate Adi că porumbeii sunt puţin constipaţi, iar chestia asta ne afectează şi stările noastre 🙂

R.E.M. – It\’s The End Of The World As We Know It

Anunțuri


Adrian says:

Poate chiar este un sfarsit. Acu’ de ex e sfarsit de juma’ de semestru. Da’ nu numai. Cate un sfarsit e in fecare clipa. Cand pornesti televizorul e sfarsitul perioadei in care a stat inchis. Cand incepi sa-ti scrii gandurile e sfarsitul clipelor in care nu ai atins tastatura. Da’ mai e o chestie. Sunt sfarsituri mai sfarsite decat altele. Care ne buimacesc mai tare. Cu alea tre’ sa ne luptam.
Aaa… sa nu uit. Tre’ sa-ti dau 50 de mii ca mi-ai facut reclama 😉Ştiu că te gândeşti la mine… dar nu te mai măcina aşa tare că şi eu te iubesc pe tine 😀troubleisafriend says:

Whew! Bine că mi-ai spus. Sunt mai liniştită acum 😛Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: