Trouble Is A Friend{28/06/2009}   For All Time

Mai ştiţi când eram copii şi aveam impresia că actorii şi cântăreţii pe care-i vedem la TV sunt eterni, că ei nu îmbătrânesc şi că, în niciun caz, nu mor? Între timp am mai crescut şi acum când ne uităm la filme şi ii vedem pe toţi grizonaţi şi mai mult sau mai puţin ridaţi, parcă ceva nu se potriveşte. Iar când se întâmplă să moară cineva.. e de-a dreptul ciudat. Parcă ne strică toate socotelile. Şi aşa ne pierdem încetul cu încetul visele copilăriei.. Nu a fost de ajuns să aflăm că Moş Crăciun nu există şi că de fapt barza e doar o pasăre migratoare şi în niciun caz nu aduce copii părinţilor.

Acum s-a mai zguduit puţin castelul de vise creat în copilărie. A murit unul dintre cei mai talentaţi cântăreţi pe a cărui muzică ne prefăceam că interpretăm tot felul de melodii cu peria de păr sau deodonrantul mamei în loc de microfon. Ştim toţi probabil din copilărie vorba aia că atunci când moare cineva cade o stea, iar acum, deşi sună cheesy, chiar se potriveşte întrucât a murit unul dintre cei mai mari artişti din istorie.

„Oricum era ca şi mort de ceva timp, pentru că nu a mai scos nimic” spunea cineva la aflarea veştii. Eu nu sunt de acord. Michael Jackson a fost şi este unul dintre cei mai originali artişti şi cred că trebuie apreciat şi respectat pentru tot ce a adus în muzică. Nici măcar astăzi, dupa 27 de ani, nu a fost egalat, fiind în continuare artistul cu cel mai vândut album (Thriller) din toate timpurile.

Sunt de părere că nu contează ce ciudăţenii avea sau ce greşeli a făcut în viaţa personală. Nu cred că avem noi dreptul să judecăm aşa ceva, mai ales că nu cunoaştem decât perspectiva mass-mediei şi sincer nici nu contează. Important e că muzica lui va rămâne mereu şi nu cred că este om care să nu cunoască fenomenul Michael Jackson.

Am mai zis că nu îmi place să mă iau după toată lumea şi ştiu că deja peste tot se vorbeşte despre marea veste a morţii starului, dar consider că idolul copilăriei mele merită să îmi scot pălăria şi să aplec capul într-un moment de reculegere şi să spun că muzica lui chiar a făcut o diferenţă.

R.I.P. Michael Jackson!

Michael Jackson ~ For all time

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: