Trouble Is A Friend{01/09/2009}   Do You Believe In Magic?

Ajungem la o vârstă, trecem prin fel de fel de experienţe, ne bucurăm, râdem şi plângem, credem că asta ni se cuvine, că aşa trebuie să fie şi mergem mai departe. Ne uităm la comedii romantice şi visăm la prinţi şi prinţese, la Frumoasa din Padurea Adormită, trezită din somnul magic de bizarul sărut din dragoste adevărată, iubim cum ştim şi ne simţim fericiţi.

Dar puţin ştim noi ce ne poate oferi viaţa. Puţin ştim despre cât putem de fapt să dăm, ce emoţii putem simţi şi ce înseamnă de fapt să fii fericit. Şi atunci avem impresia că visăm sau că ar trebui să ni se ia ceva în schimb pentru ceea ce ni s-a dat. Pentru că dacă ni se ia e ok, poate o merităm, dar dacă ni se dă, ne întrebăm ce bine am facut Universului pentru ca să primim atât. Vedem în jur persoane care au totul, dar nu credem că ni se poate întâmpla noua, iar atunci când ni se spune că aşa trebuie să fie, parcă tot nu ne vine să credem.

Ne bucurăm de vis totuşi şi sperăm că filmele americane nu sunt inspirate numai din basme, ci au şi un sâmbure de adevăr. Şi asta ne dă speranţa că micile fericiri nu sunt doar o recompensă pentru o faptă bună de care nici nu ne mai amintim, ci chiar ceea ce ar trebui să fie, iar tot restul reprezintă mici „accidente” karmice, pentru ca Universul să fie la un echilibru.

The Lovin’ Spoonful – Do you believe in magic

Reclame


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: