Trouble Is A Friend{22/01/2011}   Dream On

A visa e foarte natural.. E modul prin care subconştientul nostru se face „auzit” în timp ce „conştientul” nostru doarme. Cică noi petrecem cam 6 ani din viaţă visând.. Ciudat, nu? Cine s-a gândit că visăm atât de mult? Şi dacă totuşi e mai mult decât atât?

De multe ori visăm aşa de frumos încât atunci când ne trezim şi realizăm că a fost doar atât.. un vis.. căutăm să-l prelungim, să adormim la loc.. poate poate se va continua.. Sau în seara următoare când mergem la culcare sperăm să se continue şi adormim încercând să reconstruim acea viziune a imaginaţiei noastre..

Câteodată mai visăm „cu ochii deschişi”, cum s-ar spune.. Stăm cu ochii în tavan şi ne imaginăm o mulţime de bazaconii, ne vedem în tot felul de ipostaze mai mult sau mai puţin realizabile, că de multe ori se întâmplă să ni se întipărească atât de tare în subconştient că nici nu mai ştim dacă e vis sau e aievea..

Şi dacă visul respectiv.. povestea pe care de atâtea ori am derulat-o în reveria noastră se înfăptuieşte? Suntem oare în stare să realizăm acest lucru, să trăim cu adevărat visul? Ce se întâmplă când visul respectiv e gravat atât de puternic în inchipuirea noastră încât nu reuşim să-l percepem ca realitate?

Şi cum facem să ne trezim până nu e prea târziu?

Aerosmith – Dream on

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: