Trouble Is A Friend{02/05/2011}   Poveste de Mai

Se spune că fericirea e făcută din lucruri mici.. Dar dacă ele se scurg ca printr-o sită, cu ce mai rămânem? De ce atunci toată lumea caută „Fericirea”? Am fost crescuți cu povești cu zâne și prințese și ni s-a întipărit în minte că dacă găsim pe”Făt-Frumos” sau pe „Ileana Cosânzeana” vom „trăi FERICIȚI până la adânci bătrâneți”. De aceea freamătă presa cu știrea nunții Prințului William.. ne dă speranță că poate fairy tales do come true!

Și e greu să ne scoatem din cap povestea pe care am derulat-o de-a lungul anilor în minte.. iar atunci când dăm in real life peste ceva ce se aseamănă câtuși de puțin cu fantezia respectivă, ne aruncăm orbește.. Întâlnim o persoană care seamănă atât de bine cu prințul din povești că parcă nu mai contează vrăjitoarea rea, bestia sau căpcăunul care până atunci ne dădeau dureri de cap.. Totul devine simplu, cerul e mai albastru și păsărelele ciripesc parcă mai cu foc 🙂

Dar ceea ce ignorăm noi e continuarea poveștii.. După fraza aceea magică, după care toți tânjim, ce mai e? Prințul nu mai merge și el la vânătoare să aducă de mâncare la castel? Nu mai apar si alte vrăjitoare rele care să încurce viața protagoniștilor?

Uneori toată fericirea din lume.. parcă nu ne ajunge.. Ce facem atunci când viața regală e prea mult pentru noi? E oare mai simplu să visăm la o poveste petrecându-ne viața în liniște sau să trăim povestea dar să încercăm mereu să o menținem vie? Oare câteva momente de fericire la cel mai mare grad pe un fond de nefericire compensează o viață banală? În final.. ultima care dispare e speranța..

Și uite un moșuleț cu băbuța lui de mână merg tăcuți.. Au trăit FERICIȚI 🙂

Stefan Banică Junior – Poveste

Reclame


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: